Baton FRUPP jabłko, jagoda 9 g - Celiko

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25
Kod kreskowy
5900038003507
Vat
5%
Waga
0.01kg

OPIS

Liofilizowany baton jabłkowy z jagodą. Produkt bezglutenowy.  

Składniki: owoce jabłka (21%), jagody (10%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substncja żelująca: pektyny.

(*Obecność składnika A, B - patrz przy numerze partii)

Produkt może zawierać: dwutlenek siarki.


Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 1410 kJ/335 kcal

Tłuszcz: 0,6 g

w tym kwasy nasycone: 0,1 g

Węglowodany: 67 g

w tym cukry: 50 g

Błonnik: 29 g

Białko: 0,8 g

Sól*: 0,02 g

*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

1 baton (9 g) stanowi 1 porcję. 1 baton to 30 kcal.

Zawiera naturalnie występujące cukry.


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B