Baton FRUPP jabłkowy 9 g - Celiko

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25
Kod kreskowy
5900038003491
Vat
5%
Waga
0.01kg

OPIS

Liofilizowany baton jabłkowy. 

Składniki: jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. 

Produkt bezglutenowy. 

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 1423 kJ / 338 kcal

Tłuszcz: 0,2 g

w tym kwasy nasycone: 0 g

Węglowodany: 69 g

w tym cukry: 51 g

Błonnik: 28 g

Białko: 0,7 g

Sól*: 0,02 g

*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Produkt może zawierać: dwutlenek siarki.


Producent: Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań, www. celiko.com.pl, www.frupp.pl


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B