Baton FRUPP malinowy 10 g - Celiko
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25
Jednostka podstawowa
szt.
Kod kreskowy
5900038003057
PKWiU
10.39.25.0
Vat
8%
OPIS

Liofilizowany baton malinowy. Produkt bezglutenowy.  

Składniki: maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1552 kJ/367 kcal

Tłuszcz 0,9 g

w tym kwasy nasycone 0 g

Węglowodany 79 g

w tym cukry 65 g

Błonnik 15 g

Białko 3,8 g

Sól* 0,003 g

*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Zawartość polifenoli: 400 mg/100 g produktu.

Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe. 


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.