Baton FRUPP mango-marchew-marakuja
Składniki: mango (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne [ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi (5,7 %), zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (4,3 %)], inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1441 kJ/ 343 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,08 g
*Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.
Producent: Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań, www. celiko.com.pl, www.frupp.pl