Baton FRUPP truskawkowy 10 g - Celiko
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25
Jednostka podstawowa
szt.
Kod kreskowy
5900038003033
PKWiU
10.39.25.0
Vat
8%
OPIS

Liofilizowany baton truskawkowy. 

Składniki: truskawki (26%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zgęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. 

Produkt bezglutenowy. 

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna :1578 kJ / 373 kcal

Tłuszcz: 0,5 g

w tym kwasy nasycone: 0 g

Węglowodany: 85 g

w tym cukry: 65 g

Błonnik: 8,2 g

Białko: 2,9 g

Sól*: 0,003 g

*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Zawartość polifenoli: 500 mg/100 g produktu.

Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.