Baton w polewie czekoladowej Double Coco
Składniki: Wiórki kokosowe (53,8%), koncentrat soku jabłkowego, polewa czekoladowa (21,3%) (miazga kakaowa, słodzik maltitol, masło kakaowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator lecytyna, naturalny aromat waniliowy).
Może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych oraz innych orzechów (orzechy nerkowca, orzechy laskowe, migdały).
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1591 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 26,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 20,2 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 2,8 g
Sól: 0,03 g
masa netto: 45 g
Producent: Fizi LCC, 7A Mykoly Vasylenka St., 03124 Kijów