Baton w polewie czekoladowej Hazelnut Caramel
Składniki: Daktyle, orzechy laskowe (23,7%), karmel (18,9%) (ekstrakt z kokosa, koncentrat soku jabłkowego, skrobia kukurydziana), polewa czekoladowa (13,2%) (miazga kakaowa, słodzik maltitol, masło kakaowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator lecytyna, naturalny aromat waniliowy), rуżowa sól himalajska.
Może zawierać śladowe innych orzechów ziemnych oraz innych orzechów (orzechy nerkowca, migdały).
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2458 kJ / 587 kcal
Tłuszcz: 43,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,4 g
Węglowodany: 37,8 g
w tym cukry: 30 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,05 g
masa netto: 45 g
Producent: Fizi LCC, 7A Mykoly Vasylenka St., 03124 Kijów