Baton w polewie czekoladowej Hazelnut Himalayan Salt
Składniki: Daktyle, orzechy laskowe (19,6%), polewa czekoladowa (13,2%) (miazga kakaowa, słodzik maltitol, masło kakaowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator lecytyna, naturalny aromat waniliowy), rуżowa sól himalajska (0,2%).
Może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych oraz innych orzechów (orzechy nerkowca, orzechy laskowe, migdały).
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1843 kJ / 440 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g
Węglowodany: 47,9 g
w tym cukry: 40,1 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 4 g
Sól: 0,2 g
masa netto: 45 g
Producent: Fizi LCC, 7A Mykoly Vasylenka St., 03124 Kijów