KETOLADA Czekolada 60% kakao bez dodatku cukru 100 g
Składniki: miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol E968 (40%), tłuszcz kakaowy. Masa kakaowa min. 60%.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Informacja alergenna: może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, soję, mleko (łącznie z laktozą).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1718 kJ / 417 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 0,8 g
w tym poliole: 40 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,02 g
Wyprodukowano dla Adaka sp. z o.o.