KETOLADA Czekolada 60% kakao z migdałami bez dodatku cukru 100 g
Składniki: miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol E968, tłuszcz kakaowy, migdały (13%). Masa kakaowa min. 60%.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Informacja alergenna: może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, soję, mleko (łącznie z laktozą).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1842 kJ / 447 kcal
Tłuszcz: 43 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 1 g
w tym poliole: 35 g
Błonnik: 7 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,02 g
Wyprodukowano dla Adaka sp. z o.o.