Czekolada 60% kakao z migdałami bez dodatku cukru KETOLADA 100 g - Adaka sp. z o.o.

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Kod kreskowy
5904365084017
Vat
23%

OPIS

KETOLADA Czekolada 60% kakao z migdałami bez dodatku cukru 100 g

Składniki: miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol E968, tłuszcz kakaowy, migdały (13%). Masa kakaowa min. 60%.

Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Informacja alergenna: może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, soję, mleko (łącznie z laktozą).

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.


Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 1842 kJ / 447 kcal

Tłuszcz: 43 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g

Węglowodany: 39 g

w tym cukry: 1 g

w tym poliole: 35 g

Błonnik: 7 g

Białko: 7,3 g

Sól: 0,02 g


Wyprodukowano dla Adaka sp. z o.o.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B