Czekolada ekologiczna gorzka 62% kakao z całymi migdałami bez dodatku cukru BIO 150 g - Torras
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Kod kreskowy
8410342006981
Vat
23%
OPIS

Czekolada ekologiczna gorzka 62% kakao z całymi migdałami bez dodatku cukru.

Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.

Składniki: miazga kakaowa*, substancja słodząca (erytrytol*), tłuszcz kakaowy*, prażone migdały* (15%), inulina, odtłuszczone kakao w proszku*, emulgator (lecytyna słonecznikowa*).

Masa kakaowa min. 62%.

*Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalne występujące cukry.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1883 kJ / 457 kcal

Tłuszcz: 41 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g

Węglowodany: 29 g

w tym cukry: 2 g

w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 24 g

Błonnik: 16 g

Białko: 9 g

Sól: 0,03 g

Informacja alergiczna: produkt zawiera mleko oraz może zawierać orzechy, soję i sezam.

Wyprodukowano w Hiszpanii.

Masa netto: 150 g


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.