Frupp owoce liofilizowane MANGO 15 g - Celiko

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10
Kod kreskowy
5900038003545
Vat
5%
Waga
0.03kg

OPIS

FRUPP mango liofilizowane

Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.

  • chrupiące, pyszne i pożywne owoce
  • intensywny aromat i smak mango
  • produkt bezglutenowy
  • dzięki liofilizacji zachowana zostały składniki odżywcze
  • wysoka zawartość błonnika - 10%
  • 100% owoców

masa netto 15 g

Składniki: liofilizowane* mango

* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: 100 g
15 g (1 opakowanie / 1 package) 
Wartość energetyczna: 1659 kJ / 396 kcal 249 kJ / 60 kcal
Tłuszcz: 2,3  g 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g 0 g
Węglowodany: 83  g 12  g
w tym cukry: 83  g 12  g
Błonnik: 9,7  g 1,5  g
Białko: 5  g 0,7  g
Sól: 0,15 g 0 g

 

Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B