Kapary w zalewie octowej 200 g
Produkt pasteryzowany. Wyprodukowano w Polsce.
Składniki: kapary, woda, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas akorbinowy.
Kraj pochodzenia kaparów: 1- Maroko, 2 - Hiszpania.
Produkt może zawierać mleko i nasiona sezamu.
Masa netto: 200 g
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 121 kJ/29 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,2 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 1,9 g
Sól: 10,9 g
Producent: Greek Trade Sp. z o.o., ul. Tadeusza Śliwiaka 14, 30-797 Kraków, www.helcompremium.pl