Mieszanka chleba bezglutenowego keto 500 g - Pięć Przemian

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
20
Kod kreskowy
5902837810966
Vat
5%
Waga
0.52kg

OPIS

Upiecze Ci się!

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej

Składniki: mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.


Sposób przygotowania:

1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.

2. Wsyp mieszankę do miski.

3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.

4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.

5. Wsadź do piekarnika na 80 min.

6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.


Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:

wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal

Tłuszcz: 24 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g

Węglowodany: 3,1 g

w tym cukry: 2,2 g

Błonnik: 14 g

Białko: 15 g

Sól: 1,3 g


masa netto: 500 g

Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B