Mieszanka luz chleba bezglutenowego jasnego 1 kg - surowiec (25 kg) - Pięć Przemian

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25
Kod kreskowy
0000001250
Vat
5%
Waga
1.01kg

OPIS

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba jasnego 

Składniki: mąka ryżowa biała, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, płatki owsiane bezglutenowe, łuska babki jajowatej, inulina, sól himalajska, drożdże. 

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 


Sposób przygotowania: 

1. Wsyp mieszankę do miski. 

2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.

3. Zagnieć ciasto. 

4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30-40 st. C na 90 min. 

5. Po wyrośnięciu ponownie zagnieć i uformuj bochenek. 

6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ temperaturę do 220 st. C. Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę. 


Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:

Wartość energetyczna 1596 kJ / 346 kcal

Tłuszcz 3,1 g

w tym kwasy tłuszcz. nasycone 0,5 g

Węglowodany 68 g

w tym cukry 0,8 g

Błonnik 10 g

Białko 6,4 g

Sól 2,3 g


Wyprodukowano w Polsce pr zez: Simpatiko sp z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa, biuro@piecprzemian.com.pl, www.piecprzemian.com.pl

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B