Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12
Kod kreskowy
5902837810973
Vat
5%
Waga
0.52kg

OPIS

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku brownie

Składniki: mąka migdałowa, cukier kokosowy, czekolada gorzka z erytrytolem*, odtłuszczone kakao w proszku, bezglutenowa mąka owsiana, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, sól himalajska.

*Składniki czekolady: miazga kakaowa 60%, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,03%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.


Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.

2. Wyłóż foremkę (24 x 24 cm) papierem do pieczenia.

3. Przesyp mieszankę do miski.

4. Dodaj 2 jajka, 80 g rozpuszczonego oleju kokosowego lub masła i 70 ml mleka. Dokładnie wymieszaj.

5. Przelej do przygotowanej formy.

6. Piecz 35 min.


Wartość odżywcza w 100 g produktu*:

wartość energetyczna: 2156 kJ / 515 kcal

Tłuszcz: 30 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g

Węglowodany: 30 g

w tym cukry: 16 g

Błonnik: 6,7 g

Białko: 10 g

Sól: 0,41 g

*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 2 jajek, 80 g bezwonnego oleju kokosowego i 70 ml mleka.


Masa netto: 500 g

Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa, biuro@piecprzemian.com.pl, www.piecprzemian.com.pl.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B