Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
24
Kod kreskowy
5902837811420
Vat
5%
Waga
0.38kg

OPIS

Upiecze Ci się!

Bezglutenowa mieszanka do wypieku ciastek maślanych KETO

Składniki: mąka migdałowa, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.


Sposób przygotowania:

1. Przesyp mieszankę do miski.

2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.

3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.

4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.

5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.

6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.

Produkt powstał przy współpracy z www.zapachapetytu.wordpress.com

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu*:

wartość energetyczna: 2202 kJ / 526 kcal

Tłuszcz: 40 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g

Węglowodany: 24 g

w tym cukry: 2,3 g

Błonnik: 9 g

Białko: 11 g

Sól: 0,3 g

*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.


Masa netto: 365 g

Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B