Racuchy KETO bezglutenowe 170 g - Pięć Przemian

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Rabat
0%
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
24
Kod kreskowy
5902837812762
Vat
5%
Waga
0.18kg

OPIS

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka na racuchy KETO

Składniki: mąka migdałowa, mąka kokosowa, erytrytol, maranta trzcinowa, soda oczyszczona, cynamon, sól morska, kardamon.

Miejsce pochodzenia podstawowego składnika: UE. Zawiera naturalnie występujące cukry i substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Sposób przygotowania: 1. Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 200 ml śmietanki 30%, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. 2. Smaż na wolnym ogniu, na niewielkiej ilości lub bez tłuszczu, najpierw z jednej strony pod przykryciem, aż ciasto się zetnie i lekko wyrośnie, a następnie przerzuć na drugą stronę i smaż bez przykrycia. 3. Podawaj z ulubionymi dodatkami.


Wartość odżywcza w 100 g produktu*:

wartość energetyczna: 1626 kJ / 394 kcal

Tłuszcz: 33 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g

Węglowodany: 12 g

w tym cukry: 3,2 g

w tym alkohole wielowodorotlenowe: 4,7 g 

Błonnik: 10 g

Białko: 12 g

Sól: 0,86 g

*wartość odżywcza wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 200 ml śmietanki 30%.


Masa netto: 170 g

Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B